Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers Pedicure De salon Prijslijst Academy Webshop
Skin Essentials

Natural Brow Treatment, de perfect gestylde wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk.

Geniet in de salon van een brow treatment waarbij de wenkbrauwen gescrubd en gereinigd worden. De wenkbrauwen worden met zorgvuldigheid uitgemeten waarna ze gestyled worden.

Tinted Brow Treatment om de haarkleur van de wenkbrauwen te accentueren.

Naast het scrubben, reinigen en stylen van de wenkbrauwen worden deze ook geverfd. De kleur wordt gekozen aan de hand van jouw wensen en haarkleur. Deze wenkbrauwverf hecht zich drie tot zes weken aan de wenkbrauwharen. Zo geniet je drie tot zes weken van perfect gestylde wenkbrauwen.

Hybrid Brow Treatment voor vollere wenkbrauwen en een geaccentueerde haarkleur.

Tijdens de Hybrid Brow Treatment worden de wenkbrauwen gescrubd, gereinigd en gestyld. Hiernaast worden deze ook geverfd. De kleur wordt gekozen aan de hand van jouw wensen, huidteint en haarkleur. In de salon wordt er gewerkt met een wenkbrauwverf die zich niet enkel aan de wenkbrauwharen hecht maar ook aan de huid, dit geeft het mooiste resultaat. De verft hecht zich drie tot zes weken aan de wenkbrauwharen en tot wel 7 dagen aan de huid. Zo geniet je drie tot zes weken van perfect gestylde wenkbrauwen.

Henna Brow Treatment, de complete look voor perfect gestylde wenkbrauwen.

Voor de perfecte Henna brows worden de wenkbrauwen eerst gescrubd en gereinigd waarna deze geverfd worden met Henna. De kleur wordt gekozen aan de hand van jouw wensen, huidteint en haarkleur. De wenkbrauwen worden zorgvuldig uitgemeten en gestyled. Henna verf zorgt voor een opgemaakte look voor drie tot zes weken. Henna hecht zich drie tot veertien dagen aan de huid (afhankelijk van jouw huidtype) en drie tot zes weken aan de wenkbrauwharen.

Volle en bredere wenkbrauwen gewenst? Dan is de Browlifting Treatment de oplossing.

Browlifting ook wel brow lamination genoemd is de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen. Browlifting is een behandeling waarbij de wenkbrauwhaartjes naar boven gelift worden voor een natuurlijk en strak resultaat. Zo geniet je vier tot zes weken van voller ogende wenkbrauwen. Om de wenkbrauwen nog meer te accentueren kan er voor gekozen worden de wenkbrauwen te verven met een tint (verf welke enkel hecht aan de wenkbrauwharen tot 6 weken) of hybride verf (verf welke tot een week aan de huid hecht en tot 6 weken aan de wenkbrauwharen).

Brow Vitamin Botox

Wil jij een extra boost geven aan je wenkbrauwharen? Kies dan voor een Brow Vitamin Botox behandeling bij je wenkbrauw behandeling. Dit masker voedt de wenkbrauwharen en zorgt voor een nog voller en mooier resultaat.

Bij het regelmatig ondergaan van een Brow Vitamin Botox behandeling versterken de wenkbrauwharen en groeien de wenkbrauwharen gezond terug. Een prachtige behandeling voor zwakke of beschadigde wenkbrauwharen.

Wenkbrauwproducten

In de salon wordt er gewerkt met de producten van B'KATE.
De B'KATE collectie is ontworpen om het beste uit je wenkbrauwen te halen. Prachtige producten zonder poespas welke vegan, dierproefvrij en glutenvrij zijn. Met de B'KATE producten willen we de schoonheid van de wenkbrauwen accentueren.
B'KATE gebruikt de beste kwaliteit producten met een moderne en toch sfeervolle uitstraling.

Wil jij meer weten over de producten van B'KATE? Kijk dan eens in de webshop. Hier vindt je alle producten van B'KATE welke in de salon verkrijgbaar zijn.

Shop Wenkbrauwproducten

Resultaat foto's

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.