Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers Visagie Tattoo's De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Soft Cleansing Milk

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - PEG-vrij - Phtalatenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën

Geschikt voor alle huidtypen. Aanrader voor de droge, vochtarme en/of rijpere huid.

Onze zijdezachte reinigingsmelk bevat biologische actieve ingrediënten. De huid wordt direct gevoed tijdens het reinigen en is voelbaar gladder, zachter en verfijnd.

Soft Cleansing Milk (250ml)

Gebruik 2x per dag in de ochtend en avond. Met vochtige vingertoppen inmasseren en afspoelen. Na het gebruik van de Soft Cleansing Milk brengt u eventueel een toner aan. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Active Wash Gel

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - Phtalatenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën

Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de (zeer) gevoelige huid.

Heerlijk verfrissende zachte washgel met Aloe Vera op basis van plantaardige werkstoffen. De milde formule is licht schuimend en reinigt de huid zonder deze uit te drogen of te irriteren. Met deze wash gel kun je ook foundation verwijderen.

Active Wash Gel (250ml)

Gebruik 2x per dag in de ochtend en avond. Met vochtige vingertoppen inmasseren en afspoelen. Na gebruik van de Active Face Wash brengt u eventueel een toner aan. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Pure Skin Cleanser

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - Phtalatenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën

Met name geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde en onzuivere huid.

Uw acne huid, is vaak een heel gevoelige huid. Reinig uw huid daarom met de milde en verzachtende Pure Skin Cleanser, die speciaal is samengesteld om uw huid op doeltreffende wijze te ondersteunen in het hervinden va nde juiste balans. Door remming van de enzymatische activiteit worden huidirritaties onder controle gehouden, met een stralende en onberispelijke teint tot resultaat.

Pure Skin Cleanser (250ml)

Reinig uw huid 2x per dag met de Pure Skin cleanser. Reinig na met Skin Rebel Pro Refreshing Toner. Breng na de reiniging een serum en dag- of nachtverzorging aan. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Refreshing Toner

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - PEG-vrij - Phtalatenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën - Glutenvrij - Vegan

Geschikt voor alle huidtypen. Aanrader voor de huid met tekenen van onbalans, puistjes, gerstekorrels en/of hyperpigmentatie.

Verfirssende toner, bestaande uit niacinamide en glycolzuur. Glycolzuur verwijdert effectief dode huidcellen voor een fris en egaal huidbeeld zonder vaalheid. Daarnaast werkt glycolzuur tevens verhelderend op pigmentvlekken. De toner gaat de vorming van milia en onzuiverheden tegen.

Refreshing Toner (250ml)

Niet geschikt voor het verwijderen van oogmake-up of als reinigingsproduct. 2x per dag na het reinigen aanbrengen met een wattenschijfje of de vingertoppen. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Gentle Face Scrub

Dierproefvrij - Parabenenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën

Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de verdikte huid, een huid met milia, rokershuid en de mannenhuid, die van nature wat verdikt is.

De Gentle Face Scrub bevat super fijne korreltjes voor een gladde, zachte en egaal aanvoelende huid. In combinatie met o.a. Sheabutter en diverse mooie olië n en een mix van fruitzuren, wordt de huid iets verdund terwijl hydraterende bestanddelen de huid ondersteunen in het herstel en behoud van de vochtbalans.

Gentle Face Scrub (50ml)

Gebruik 2x per week na reiniging van de huid. Met vochtige vingertoppen inmasseren en afspoelen. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Hydra Plus Booster

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën - Phtalatenvrij - Siliconenvrij - PEG-vrij - microbeadsvrij

Geschikt voor de droge, vochtarme huid en/of rijpere huid.

Een heerlijke verzorgende en hydraterende dagcrème die de natuurlijke vochtbalans van de huid herstelt en de huid kalmeert. Ondersteunt bij een trekkerige huid, droogtelijntjes en fijne rimpels. Met niacinamide, hyaluronzuur en aloe vera.

Hydra Plus Booster (50ml)

Gebruik de Hydra Plus Booster na reiniging van de huid. Breng voor het aanbrengen een serum of oogserum aan. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Daily Solutions

Dierproefvrij - Parabenenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën - Phtalatenvrij - Siliconenvrij - PEG-vrij - microbeadsvrij

Geschikt voor de droge, vochtarme huid en/of rijpere huid. Vooral geschikt bij roodheid, couperose, rosacea, pigmentvlekken, irritatie.

Deze dagcrème kalmeert en verzorgt de huid terwijl deze tegelijkertijd pigmentvlekken en roodheid vermindert. De huid komt terug in balans en de teint egaler. Boordevol krachtige ingrediënten zoals Argirenine, hyaluronzuur, niacinamide en magnesium. Ga voor een stralende teint!

Daily Solutions(50ml)

Gebruik de Daily Solutions na reiniging van de huid. Breng voor het aanbrengen een serum of oogserum aan. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Pure Skin Balancing Cream

Dierproefvrij - Parabenenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën - Phtalatenvrij

Met name geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde en onzuivere huid.

Een milde crème om de huid op doeltreffende wijze te ondersteunen in het hervinden van de juiste balans. Irritaties worden onder controle gehouden door phyto-actieve stoffen uit Chinese planten. Draagt bij aan het hydrateren en versterken van de huidbarrière.

Pure Skin Balancing Cream (50ml)

Verdeel de Acne crème 2x per dag over de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. Tip: kies bij Acne of een onzuivere huid altijd voor de milde Pure Skin Cleanser.

Night Repair Cream

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën - Phtalatenvrij

Geschikt voor alle huidtypen. Aanrader voor een droge huid, vochtarme huid en/of rijpere huid

Tijdens de slaap bouwt de huid zich opnieuw op, zodat ze langer gezond blijft en beter beschermd is tegen vochtverlies. De Night Repair Cream van Skin Rebel Pro bevat diverse hydraterende bestanddelen die de huid tijdens de nacht een excellente ondersteuning bieden in dit proces. Zodat u bij het ontwaken kunt genieten van een zachte, gladde en soepel aanvoelende huid.

Night Repair Cream (50ml)

Gebruik de Night Repair Cream na reiniging van de huid. Breng voor het aanbrengen een serum of oogserum aan. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Vitamin Complex Serum

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - Sulfaatvrij - PEG-vrij - Phtalatenvrij - Geen minerale oliën - Vegan

Geschikt voor alle huidtypen. Aanrader voor een vochtarme en/of rijpere huid en/of huid met pigmentvlekken. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatie.

Een echte booster voor de huid met oa retinol, peptides en niacinamide. Beschermt de huid teen vrije radicalen, versterkt de hydratatie en de barrièrefunctie van de huid. Daarnaast kalmeert het de huid als het gaat om roodheid en irritaties. Pigmentvlekken lichten op.
Niacinamide remt de talgproductie, dus zeker aan te raden bij een vette huid. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en heeft het een positief effect bij puistjes.
Retinol remt het verouderingsproces en maakt lijntjes en rimpels minder zichtbaar.
Geschikt voor dag en nacht.

Vitamin Complex Serum (30ml)

Gebruik het Vitamine Complex Serum na reiniging van de huid. Breng na het Vitamine Complex Serum een dag- of nachtcrème aan. Tip: neem ook hals en decolleté mee in je skincare routine.

Hydrating Mask

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën - Phtalatenvrij

Geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder voor de droge en vochtarme huid.

Dit hydraterende masker is samengesteld uit hydraterende en hygroscopische ingrediënten, en werkstoffen die een beschermend laagje over de huid leggen, waardoor de huid zo goed als mogelijk wordt ondersteunt om haar NMF op peil te houden.

Hydrating Mask (50ml)

Gebruik het hydrating mask nadat de huid gereinigd is. Breng het masker aan op het gelaat, hals en decolleté. Laat 15 minuten inwerken voor het beste resultaat. Het restantmasker kan ingemasseerd worden of nagereinigd worden met een lauwwarm compres. Breng na het masker een serum en dag/nachtcrème aan.

Druivenpit olie

Dierproefvrij - Siliconenvrij - Parabenenvrij - PEG-vrij - Phtalatenvrij - Sulfaatvrij - Geen minerale oliën - Vegan

100% druivenpit olie die snel door de huid wordt opgenomen. Bevordert de doorbloeding en voedt en verzorgt de huid.

Druivenpit olie (200ml)

Druivenpitolie is een basisolie, die zeer geschikt is voor cosmetichs gebruik. Het bevat meer dan 72% van het meervoudig onverzadigd verzuur omega-6. Deze zachte en lichte olie is een perfecte olie om de vochthuishouding van de huid te verbetern. Een paar druppels zijn al voldoende om de huid een satijnzacht gevoel te geven. De antioxiderende werking zorgt voor de bestrijding van (beginnende) oudersdomsverschijnselen.

Gebruik: breng een kleine hoeveelheid olie aan op de handpalmen, verwarm deze door de handpalmen tegen elkaar aan te wrijven. Masseer vervolgens de olie in tot deze volledig is opgenomen.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.