Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers De salon Prijslijst Academy Afspraak maken Webshop
Skin Essentials

Energizing Cream SPF15

Beschermt - Verheldert - Hydrateert - Voedt - Normale tot droge huid

Stimulerende en krachtige antioxiderende crème die de huid verheldert. De crème bestrijdt vrije radicalen en werkt als schild tegen UV schade. De collageen productie wordt verhoogt en maakt de huid soepel en veerkrachtig. De melanine vorming wordt geremd en vermindert zichtbaar kleine vlekjes.

Skeyndor Energizing Cream SPF15 (50ml)

‘s Ochtends aanbrengen op de gereinigde huid. Verdeel een kleine hoeveelheid crème over de huid van het gezicht en de hals. Goede basis voor make-up. Gebruik in de ochtend.
De huid is beschermt tegen de effecten van vrijeradicalen en de zon. De huid is gehydrateerd en voelt comfortabel. Jeugdige en vitale uitstraling.

Energizing Emulsion

Antioxidanten - Verfrist - Verheldert - Hydrateert - Niet vet - Normale tot gecombineerde huid

Antioxiderende en verhelderende emulsie die de inwerking van vrije radicalen bestrijdt. Ideaal voor de normaal tot gecombineerde huid. De collageenproductie wordt verhoogd en maakt de huid soepel en veerkrachtig. De Melanine vorming wordt geremd en vermindert zichtbaar kleine vlekjes. Bevat geen SPF.

Skeyndor Energizing Emulsion (50ml)

’s Ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid. Verdeel een kleine hoeveelheid crème over de huid van het gezicht en de hals. Overdag eventueel ter aanvulling een BB cream of make-up gebruiken met een SPF. Gebruik in de ochtend en/of avond.
De huid is beschermt tegen de effecten van vrijeradicalen en de zon. De huid is gehydrateerd en voelt niet vet aan. Jeugdige en vitale uitstraling.

Eye Contour Cream

Verfrist - Hydrateert - Vult op - Voedt de wimpers - Volume - Alle huidtypes

Door de krachtige antioxidanten verheldert het oogcontour en verminderen de vochtophopingen onder de ogen. Draineert en verzacht de ondiepe rimpeltjes.

Skeyndor Eye Contour Cream (15ml)

Aanbrengen op de gereinigde huid van het oogcontour. Kan in de ochtend en avond worden toegepast. Verdeel een kleine hoeveelheid crème rond het oogcontour en masseer zachtjes in. Goede basis voor make-up. Gebruik in de ochtend en/of avond.
De huid rond de ogen voelt fris en gehydrateerd. De oogopslag is fris en stralend, donkere kringen onder de ogen zijn verleden tijd. Rimpeltjes en (droogte)lijntjes zijn minder zichtbaar.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.