Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Wenkbrauwstyling Wimpers (Medisch) Pedicure De salon Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Emulsion With Camomile

Reinigt - Mild - Verzacht - Verfrist - Normale tot droge huid

Make-up verwijderende emulsie met Kamille extract. Ideaal om de normaal tot droge huid te reinigen en te verzachten. Deze plantaardige emulsie verwijdert make-up en reinigt de huid mild zodat er geen trekkerig gevoel achterblijft. Heeft hydraterende en beschermende eigenschappen.

Skeyndor Emulsion With Camomile (250ml)

‘s Ochtends en s’ Avonds. Een kleine hoeveelheid over de huid van het gezicht en de hals verdelen. Verdeel met draaiende bewegingen over de huid om make-up en andere vuildeeltjes te verwijderen. Afspoelen met water en de huid droogdeppen. Vervolgens tonifiëren met de Camomile SkinTonic. Gebruik elke ochtend en avond.
De huid is gereinigd en gezuiverd. De huid voelt zacht aan en de vochtbalans blijft behouden.

Camomile Skin Tonic

Herstelt - Mild - Verzacht - Verfrist - Normale tot droge huid

Lotion die de huid verfrist en tonifieert. Met versterkende en verzachtende effecten voor de normaal tot droge huid. Tevens completeert het de reiniging en bereidt de huid voor op de navolgende verzorgende producten.

Skeyndor Camomile Skin Tonic (250ml)

’s Ochtends en ’s avonds gebruiken na het gebruik van de Cleansing Emulsion with Camomile. Aanbrengen op een wattenschijfje of rechtstreeks op de huid sprayen. Dep de huid droog met een tissue. Gebruik elke ochtend en avond.
De huid is verfrist en de pH-waarde herstelt. De laatste sporen van de reiniging zijn verwijderd.

Cleansing Emulsion With Cucumber

Reinigt - Zuivert - Verzacht - Verfrist - Normale tot vette huid

Make-up verwijderende reinigingsmelk met plantaardige ingrediënten die vuil, make-up en overtollige talg van de huid verwijdert. De frisse emulsie emulgeert het overtollige huidvet en maakt de huid schoon, zuiver en heerlijk zacht.

Skeyndor Cleansing Emulsion With Cucumber (250ml)

‘s Ochtends en ‘s avonds. Een kleine hoeveelheid aanbrengen op de huid van gezicht en hals. Verdeel met de handen en masseer met draaiende bewegingen in zodat vuil en onzuiverheden worden opgelost. Afspoelen met rijkelijk water. Vervolgens tonifiëren met Skin Tonic with Hamamelis. Gebruik elke ochtend en avond.
De huid is gereinigd en gezuiverd. De huid voelt fris, niet vet en de vochtbalans blijft behouden.

Skin Tonic With Hamamelis

Reinigt - Zuivert - Verzacht - Verfrist - Normale tot vette huid

Lotion met Hamamelis extract. Heeft een licht adstringerend effect, verfrist en herstelt de huidbalans. Speciaal geschikt voor het completeren van de reiniging van de gemengde tot vette huid.

Skeyndor Skin Tonic With Hamamelis (250ml)

Na de Cleansing Emulsion with Hamamelis aanbrengen op een wattenschijfje en de huid van gelaat en hals nareinigen en verfrissen. De lotion kan ook over de huid worden verdeeld met de spray. Dep daarna de huid droog met een tissue. Gebruik elke ochtend en avond.
De huid is gereinigd en gezuiverd. De huid voelt fris, niet vet en de vochtbalans wordt behouden.

Hydrating Cream With Amino Acids

Beschermt - Hydrateert - Basis - Normale tot droge huid

De aminozuren die deze crème bevat zijn gekoppeld aan pH regulerende stoffen en actief hydraterende ingrediënten die het vochtgehalte van de huid op peil houden. Zorgt voor de instandhouding van de hydro-lipidefilm van de opperhuid. Speciaal geschikt voor de droge en vochtarme huid.

Skeyndor Hydrating Cream With Amino Acids (50ml)

Een dunne laag aanbrengen op de gereinigde huid en zacht inmasseren. Goede basis voor make-up. Te gebruiken als dagcrème of 24-uur crème. Gebruik elke ochtend en avond.
De huid is gehydrateerd en beschermd. De huid voelt zacht en comfortabel aan.

Wheat Germ Oil Nourishing Cream

Voedt - Beschermt - Hydrateert - Comfort - Normale tot droge huid

Deze rijke crème voedt de huid doeltreffend door het hoge gehalte aan tarwekiemolie. Bestrijdt verlies van elasticiteit. Rijk aan vitaminen waaronder vitamine E. Bevat een extract van appelpitten dat rijk is aan phytostimulinen en cellulaire boodschappers met een anti-agingwerking, fytosterolen en was van essentiële vetzuren.

Skeyndor Wheat Germ Oil Nourishing Cream (50ml)

Uitstekend geschikt als nachtcrème. Een dunne laag aanbrengen op de gereinigde huid en licht inmasseren tot de crème volledig is opgenomen. Ook te gebruiken als massagecrème tijdens de salon behandelingen. Gebruik elke ochtend en avond.
De huid is gevoed en voelt comfortabel aan. De huid is optimaal beschermd tegen koude, droogte en vochtverlies.

Moisturizing Emulsion

Hydrateert - Matteert - Verfrist - Gecombineerde tot vette huid

24-uur crème emulsie met hydraterende en niet-comedogene bestanddelen. Ideale basis crème en voor onder de make-up. Het gelaat blijft mat en vrij vaneen vettig- of glimmend effect. Speciaal geschikt voor de vette, vochtarme huid.

Skeyndor Moisturizing Emulsion (50ml)

In de ochtend en/of in de avond aanbrengen op de gereinigde huid. Zachtjes in de huid masseren. Gebruik elke ochtend en avond.
De huid is mat en fris. De vochtbalans is herstelden de huid voelt niet plakkerig of vet aan.

Hydrant Mask Cream

Verfrist - Egaliseert - Hydrateert - Normale tot droge huid

Masker met klei en kamille extracten welke de stofwisseling en de vochtbalans in de opperhuid stimuleren. Ideaal geschikt voor de droge en/of vochtarme huid. Het crèmige masker blijft soepel en comfortabel op de huid aanvoelen.

Skeyndor Hydrant Mask Cream (50ml)

Aanbrengen op de gereinigde huid. Breng het masker in een rijke hoeveelheid aan op het gezicht en de hals. Laat 15 tot 20 minuten inwerken en neem daarna af met water en sponsjes. De huid nabehandelen met de herstellende lotion en droogdeppen. Hierna de aansluitende dag- of nachtverzorging aanbrengen. Gebruik een tot twee maal per week.
De huid is fris en glad. De huid voelt comfortabel en soepel aan.

Normalizing Cream Mask

Hydrateert - Egaliseert - Verfrist - Normale tot vette huid

Masker met zuiverende klei en hamamelis extract. Licht adstringerend en reguleert de talgafscheiding. Absorbeert de onzuiverheden van de huid en geeft haar een matte en gladde uitstraling.

Skeyndor Normalizing Cream Mask (50ml)

Aanbrengen op een schone, gereinigde huid. Verdeel een ruime laag over het gezicht en de hals. Laat 15 tot20 minuten inwerken en daarna afspoelen met water. De huid hierna met lotion nabehandelen en droogdeppen. Sluit af met de passende crème. Gebruik een tot twee maal per week.
De huid is schoon en ontdaan van onzuiverheden. Het huidoppervlak is egaal en glad. De uitstraling is fris en helder.

Soft Peeling

Reinigt - Egaliseert - Mild - Peeling - Alle huidtypes

Zachte emulsie (gommage) om de dode huidcellen te verwijderen en de cel vernieuwing van de opperhuid te stimuleren. De huid wordt intensief gereinigd en gezuiverd. Geschikt voor alle huidtypen.

Skeyndor Soft Peeling (50ml)

Breng een dun laagje aan op de droge, gereinigde huid. Verdeel egaal over het gezicht en hals. Laat enkele minuten intrekken zodat de peeling kan indrogen. Hierna kan de gommage van de huid worden afgerubbeld door lichte effleurages te geven. De peeling komt zo samen met de dode huidcellen van de huid af. De huid voelt hierna heerlijk zacht aan. De Soft Peeling kan men 2 à 3 keer per week gebruiken. Perfect om toe te passen vóór het gebruik van een masker of aanvullende verzorgingsproducten. Gebruik twee tot drie maal per week.
De huid is schoon en gezuiverd. Het huidoppervlak is egaal en glad. De huid is perfect voorbereid op navolgende behandeling of verzorging.

Exfoliating Scrub

Reinigt - Zuivert - Egaliseert - Verzacht - Alle huidtypes

Scrub crème om de huid intensief te reinigen en de dode huidcellen te verwijderen. De peeling met ronde exfoliërende deeltjes maakt de huid glad en egaal. Geschikt voor elk huidtype. Niet gebruiken bij acnéhuid.

Skeyndor Exfoliating Scrub (50ml)

Gebruik een hoeveelheid scrub crème op de gereinigde huid en masseer in. Voeg enkele druppels water toe zo dat de korreltjes over de huidrollen. Niet te hard schuren om roodheid te voorkomen. Afspoelen met water en de huid met lotion nabehandelen. Ideaal vóór het gebruik van een masker of andere aanvullende verzorgingsproducten. Mag 2 keer per week worden gebruikt.
De huid is intensief gereinigd en gezuiverd. Het huidoppervlak is geëgaliseerd en voelt glad aan. De celvernieuwing is gestimuleerd en de microcirculatie geactiveerd.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Skeyndor sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in een van de producten? Bestel ze in de Webshop.
Klik op de foto voor meer informatie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.