Home Permanente Make-up Huidverbetering Microdermabrasie Microneedling Dermaplaning Make-up Browbar De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Story by HTML5 UP

Intakegesprek

Voor de start van een behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek wordt er besproken wat jouw wensen zijn, hoe jouw gezondheid is en welke nabehandeling er nodig is voor een optimaal resultaat. Tijdens het intakegesprek wordt er een intakeformulier ingevuld.

Aan de hand van het intakeformulier wordt beoordeeld of het voor jouw mogelijk is om de behandeling te ondergaan. Dit formulier wordt ondertekend.

De behandeling

Aan de hand van jouw wensen en advies van de specialist, wordt er samen met jouw de vorm bepaald en de kleur gekozen. Iedereen heeft namelijk een andere gezichtsvorm, kleur ondertoon in de huid, oogkleur en haarkleur. De specialist zorgt ervoor dat de geplaatste permanente make-up past bij jouw gelaat en wensen.

Voor de start van het pigmenteren wordt er een voorbeeldtekening gemaakt op het te behandelen gebied. Pas als jij als klant hier tevreden mee bent wordt er gestart met het pigmenteren.

Het pigment wordt aangebracht met een pigmenteermachine. In het handstuk van deze pigmenteermachine wordt een steriele naaldmodule aangebracht. De naaldmodule wordt per behandeling steriel uit de verpakking gehaald. Deze naaldmodule bevat meerdere flinter dunne naaldjes. De instellingen van de pigmenteermachine zorgen ervoor dat de naaldjes op een bepaalde snelheid op en neer zullen gaan. Door de huid te spannen en druk te zetten op de huid zal er via deze naaldjes pigment aangebracht worden in de huid.

Na de behandeling

Na de behandeling zal het gepigmenteerde resultaat een week lang donkerder zijn dan het te verwachten eindresultaat. De kleur zal nog met zo een 40% afnemen. Tussen de vierde dag en de tiende dag zullen er korstjes ontstaan die vanzelf van de huid vallen. Het is heel belangrijk om deze er niet zelf af te krabben! Zodra de korstjes weg zijn en na een heling van twee weken zie je de daadwerkelijke kleur. Na 6 weken komt jij als klant terug voor een nabehandeling om de geplaatste permanente make-up te perfectioneren.

Om de geplaatste permanente make-up bij te houden dient er na verloop van tijd een bijwerk behandeling plaats te vinden. Dit omdat de huid zich door celdeling continu vernieuwd en de permanente make-up hierdoor vervaagd.

Nazorg

Na de behandeling krijg jij nazorginstructies en een nazorgproduct mee naar huis. Je dient het behandelde gebied met het nazorgproduct in te smeren. Dit nazorgproduct gebruik je zeven tot tien dagen na de behandeling. Hiernaast mag de pas geplaatste permanente make-up gedurende de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water. Je dient de permanente make-up daarna zo goed mogelijk droog te houden. De eerste tien dagen kan je dan ook niet naar de sauna, zonnebank of zwembad.

Veel gestelde vragen

Is permanente make-up ook echt permanent?
Permanente make-up wordt ook wel semi permanente make-up genoemd. Dit omdat permanente make-up door celvernieuwing langzaam vervaagd. Hierdoor dient er na verloop van tijd een bijwerk behandeling (opfris behandeling) plaats te vinden.

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeƫren?
Permanente make-up wordt niet zo diep in de huid geplaatst zoals een tatoeage. Het voordeel hiervan is dat door de vervaging die na verloop van tijd plaatsvindt de permanente make-up aangepast kan worden van vorm en kleur. Onze smaak veranderd namelijk na verloop van tijd en met het ouder worden. Een tatoeage is blijvend.

Hoe lang blijft permanente make-up zichtbaar?
Permanente make-up van de wenkbrauwen en lippen blijft een tot twee jaar mooi zichtbaar. Een bijwerk behandeling wordt dan aangeraden om de vorm en kleur mooi te houden. Na 5 jaar zal de permanente make-up niet meer zichtbaar zijn. Eyeliner blijft daarentegen langer zichtbaar.

Is permanente make-up iets voor mij?
Permanente make-up is geschikt voor iedereen van jong tot oud. Wel dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Voor mensen met alopecia of na een chemokuur is permanente make-up een ware uitkomst.

Behandelingen

Bij Skin Essentials kan je terecht voor permanente make-up op de wenkbrauwen, ogen en lippen.

Permanente make-up wenkbrauwen de verschillende behandelingen

Hairstroke brows

Bij Hairstroke brows worden er al pigmenterend wenkbrauwhaartjes geplaatst voor een mooie volle wenkbrauw. Dit geeft het meest natuurlijke resultaat.

Powder/ Ombre brows

Powder/ Ombre brows zorgen voor een compleet opgemaakte wenkbrauw als resultaat welke natuurlijk oogt bij jouw haarkleur en gezicht. De wenkbrauwen zijn voorzien van een mooie overloop van kleur (shading).

Combi brows

Tijdens deze behandeling wordt er een combinatie gemaakt van twee technieken namelijk, de powder/ ombre brows en hairstroke brows.

Resultaat foto's permanente make-up wenkbrauwen


Foto's zijn genomen direct na het plaatsen van de permanente make-up, de kleur neemt nog met 40% af voor een zachter poedereffect.

Permanente make-up ogen de verschillende behandelingen

Eyeliner

Eyeliners zorgen voor een mooi opgemaakt resultaat, je hoeft niet langer iedere dag dat lijntje te tekenen. Hiernaast geeft een eyeliner je ogen een mooie open blik. Je kunt bij Skin Essentials terecht voor een eyeliner boven de ogen, een eyeliner onder de ogen en een eyeliner met babywing.

Infralash

Een Infralash ook wel deepliner genoemd is een dun lijntje tussen de wimpers. Met een infralash lijken je wimpers optisch voller. Dit geeft een mooi natuurlijk resultaat.

Resultaat foto's permanente make-up ogen

Permanente make-up lippen de verschillende behandelingen

Full lips

Full Lips zorgen voor een mooi opgemaakt resultaat op de lippen. Hierbij heb je de keuze uit een natuurlijke kleur of net iets meer. Full lips worden geplaatst door middel van een lipliner welke vervolgens uitgeschaduwd wordt over de gehele lippen.

Resultaat foto's permanente make-up lippen

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.