Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers Pedicure De salon Prijslijst Academy Webshop
Skin Essentials

Pedicure

Als medisch pedicure help ik dagelijks mensen met voetproblemen zoals likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, nagelproblemen, zweetvoeten, droge voeten en eeltvorming. Hiernaast geef ik tijdens de behandeling ook advies over hoe jij je voeten thuis het beste kunt verzorgen.

Naast pedicure behandelingen welke gericht zijn op voetproblemen kun je bij Skin Essentials ook terecht voor een heerlijke pedicure behandeling in combinatie met het lakken van de teennagels doormiddel van nagellak, gellak of BIAB.

Wat houdt een pedicure behandeling in?

Voor de start van de behandeling worden er eerst een aantal vragen gesteld welke van belang zijn voor het uitvoeren van de behandeling en het geven van advies.

Een pedicure behandeling ziet er doorgaans als volgt uit:
- Desinfectie voet
- Nagels knippen
- Nagelomgeving reinigen
- Verdikte nagels behandelen*
- Nagels mechanisch afwerken door deze glad te frezen
- Behandelen likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, eelt*
- Voeten mechanisch afwerken door deze glad te frezen
- Voeten verzorgen met een voedende crème welke kort wordt ingemasseerd.
De punten waar sterretjes bij staan zijn afhankelijk van wat er op dat moment aan de voeten gedaan dient te worden.

Na een pedicure behandeling heb jij weer verzorgde voeten en loop je weer op wolkjes.

Teennagels lakken met nagellak, gellak of BIAB

Wil jij graag een mooi kleurtje op de teennagels? Ook dat is mogelijk.

In de salon wordt er gewerkt met de nagellak van Depend O2 (te boeken onder polish), de nagellak van Morgan Taylor (te boeken onder Polish), Gellak en BIAB.

De O2 bij Depend staat voor zuurstofdoorlatend. Wat maakt deze nagellak zo uniek? Dankzij de zuurstofdoorlatendheid is de nagellak zeer geschikt om op schimmelnagels, kalknagels of mycosenagels aan te brengen die gelijktijdig met een anti mycose product behandeld worden. Zo kun jij ook genieten van een mooi kleurtje op de teennagels.
Let echter wel op, het is natuurlijk altijd beter om de nagels te behandelen zonder nagellak. Gebruik de nagellak dus alleen als je bijvoorbeeld in de zomer op sandaaltjes naar buiten wilt.

Wil jij graag je teennagels laten lakken en heb je geen last van kalknagels, mycosenagels of schimmelnagels? Dan worden de teennagels gelakt met de nagellak van Morgan Taylor.

Gebruik jij geen producten op de teennagels? Dan kun je ook kiezen voor het lakken met Gellak. Gellak blijft wel tot 6 weken mooi op de teennagels.

Wil jij graag nog net iets meer? Dan kun je nu ook voor BIAB kiezen. Wat is BIAB? BIAB is een flexibele, zelf levelende builder gel uit een flesje. Het product is speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke nagels en geeft deze extra stevigheid, hardheid en flexibiliteit. Hiernaast is biab in een mooi dun laagje aan te brengen en pincht deze de nagels in een mooie c-curve. Ook BIAB blijft tot 6 weken mooi op de teennagels.

Nagelreparatie

Nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel (gel) wordt vervangen.

Dit is een goede tijdelijke oplossing als er een gedeelte van de nagel ontbreekt doordat er een trauma heeft plaats gevonden (bijvoorbeeld door te stoten), of in het geval van een mycosenagel.

Deze techniek kan ook gebruikt worden om een afwijkende groei van de nagels te corrigeren bijvoorbeeld bij ingroeiende nagels.

Voetverzorgingsproducten

Ben jij op zoek naar verzorgende producten of heb jij een voetprobleem wat wel wat ondersteuning kan gebruiken?

In de salon wordt er gewerkt met de producten van HFL Laboratories.
De producten van HFL laboratories bieden voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wil jij graag je lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.

Interesse in een van de producten? Je shopt ze makkelijk in de webshop of vraag ernaar in de salon.

Shop voetverzorgingsproducten

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.