Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers Visagie De salon Prijslijst Academy Afspraak maken Webshop
Skin Essentials

Intake & Huidanalyse

Kom jij voor de eerste keer in de salon? Dan doorlopen we samen eerst een intake. Tijdens de intake worden jouw wensen en huiddoelen besproken. Aan de hand hiervan wordt er een intakeformulier ingevuld.

Voor de start van de behandeling wordt er een huidanalyse uitgevoerd waarop de behandeling wordt afgestemd, denk hierbij aan jouw huidtype en huidconditie. Aan het einde van de gelaatsbehandeling ontvang je vrijblijvend advies over ondersteunende huidverzorgingsproducten voor thuis.

Relax & Care Treatments

Wil jij graag tot rust komen en jouw huid een boost geven? Kom dan eens langs in de salon voor een van de Relax & Care behandelingen. De ultieme ontspanning waarbij je huid ook een boost krijgt.

Relax & Care Treatments

Wil jij graag ontspannen en aan je huid werken? Kom dan genieten in de salon van een van de Relax & Care treatments. Bij deze behandeling ligt de nadruk op ontspanning en het in stand houden van de huidflora en vochtbalans. Elke gelaatsbehandeling bevat een dubbele reiniging, peeling, masker & dagverzorging. Je kunt zelf kiezen of je de gelaatsbehandeling wilt uitbreiden met een gelaatsmassage.

Jelly Masks

Ken jij ze al de Jelly Masks? Sinds kort wordt er met deze maskers in de salon gewerkt bij de Relax & Care Treatments. Deze maskers zijn een ware weldaad voor de huid en worden afgestemd op jouw huidtype en huidconditie.

Professional Treatments

De professional treatments bieden een totaalconcept om jouw huid in balans te houden. De producten welke bij de behandelingen gebruikt worden bestaan uit innovatieve formules welke gebaseerd zijn op klinisch onderzoek. Hiernaast bevatten de producten hoge concentraties aan dermatologisch geteste actieve bestanddelen, zijn parabeen vrij en zijn wetenschappelijk getest. Samen brengen we jouw huid terug in balans en gaan we vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Het resultaat? Een gezonde en stralende huid.

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Vitamine C is de oplossing!

De Vitamin C Treatment is een behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Last van een droge, trekkerige of vochtarme huid? De Hyaluronic Treatment brengt het vochtgehalte van jouw huid terug in balans.

De Hyaluronic Treatment is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Ben jij op zoek naar de ultieme behandeling op het gebied van anti-aging? Wil jij een gladdere huid? De Anti-aging Treatment vult de huid terug op, al na de eerste behandeling zie jij resultaat.

De Anti-aging treatment is een uitermate doeltreffende behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huid opvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Kan jouw huid wel een reset gebruiken? Heeft jouw huid wel wat behoefte aan vernieuwing? Kom dan eens langs voor een Peeling Treatment!

De Peeling Treatment van Skeyndor is de nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. De Peeling Treatment is ontwikkeld om een diepgaande, intensieve peeling te ondergaan, die vergelijkbaar is met een peeling behandelingen die uitgevoerd wordt in medische klinieken.

Wil jij een stapje verder gaan in huidverbetering? Boek dan een bindweefselmassage bij je gelaatsbehandeling!

Het geven van een bindweefsel massage op het gelaat kan zorgen voor een enorme boost voor de huid. Door de massage wordt de doorbloeding verbeterd en de aanmaak van collageen gestimuleerd. Tevens zorgt het voor de afvoer van lymfevocht. Hierdoor verbeterd de huidkwaliteit en rimpels en fijne lijntje worden zichtbaar minder. Na de massage is de huid beter in staat om voedingsstoffen uit bijv. een serum of crème op te nemen.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Skin Rebel Pro sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in een van de producten? Bestel ze in de Webshop.
Klik op de foto voor meer informatie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.