Home Permanente Make-up Huidverbetering Microdermabrasie Microneedling Dermaplaning Make-up Browbar De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Kennismakingsbehandeling

Kom jij voor de eerste keer in de salon? Dan doorlopen we samen eerst een intake. Tijdens de intake worden jouw wensen en huiddoelen besproken. Aan de hand hiervan wordt er een intakeformulier ingevuld.

Voor de start van de behandeling wordt er een huidanalyse uitgevoerd waarop de behandeling wordt afgestemd, denk hierbij aan jouw huidtype en huidconditie. Aan het einde van de gelaatsbehandeling ontvang je advies over ondersteunende huidverzorgingsproducten voor thuis.

Een complete aanpak is waar Skin Essentials voor staat. Huidverbetering in combinatie met de juiste producten voor thuis zodat jij het beste resultaat behaald.

Huidverbetering

De huidverbeterende behandelingen bij Skin Essentials bieden een totaalconcept om jouw huid in balans te brengen. De producten welke bij de behandelingen gebruikt worden zijn een samenwerking tussen cosmetica en geneeskunde. Wat maakt de huidverbeterende behandelingen bij Skin Essentials dan zo bijzonder? Met het Reviderm systeem kan er op maat gewerkt worden. Zo wordt elke behandeling speciaal voor jou samengesteld. Samen brengen we jouw huid terug in balans en gaan we vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Het resultaat? Een gezonde en stralende huid.

Een nieuw concept

Bij Skin Essentials word er op maat gewerkt. Dit betekend dus dat er elke huidverbeterende behandeling opnieuw gekeken word naar waar jouw huid behoefte aan heeft.

Huidverbetering op maat betekend ook behandelingen op maat waarbij er de keuze is uit een 45 minuten huidverbeterende behandeling, 60 minuten huidverbeterende behandeling en 75 minuten huidverbeterende behandeling.
Samen kiezen wij waar jouw huid het meeste behoefte aan heeft en wat jouw doelen zijn.

Specialistische behandelingen

Heeft jouw huid net wat meer behoefte aan vernieuwing, stoor je je aan die grove poriën, vale huid, rimpels, littekens of acne? Samen kijken wij dan naar een huidverbeterende behandeling welke past bij jouw huid en wensen.

Microdermabrasie

Ben jij op zoek naar blijvende huidverbetering? Dan is microdermabrasie misschien wel iets voor jou!

Microdermabrasie is een mechanische peeling techniek, doormiddel van microkristallen wordt de bovenste dode huidlaag van de huid verwijderd. Doordat de huid tijdens deze behandeling ook onder een lichte vacuüm staat wordt deze gelijk aangezet tot de producte van collageen. Het resultaat? Een huid welke terug in balans is.

Microneedling

Wil jij graag een huid met minder rimpeltjes, huidverslappingen of zoek je een behandeling tegen algehele huidveroudering? Dan is de microneedling behandeling misschien wel iets voor jou!

De Reviderm Skin Needling behandeling is de (r)evolutie in micro-needling. Al meer dan 10 jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen.

Tijdens de micro-needling behandeling worden er kleine micro-perforaties in de huid gemaakt met nauwkeurige precisie. Dit zet de huid haar eigen herstelmechanismen in werking en activeerd het regeneratievermogen van de huid. Hiebij wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Dit zorgt voor een jonger uitziende huid en egale huidstructuur.

Dermaplaning

Wil jij een stralende en gladde huid met een mooie glow? Dan is Dermaplaning misschien wel iets voor jou.

Dermaplaning is een huidverbeterende behandeling welke voor een stralende, frisse en egale huid zorgt. Wist je dat na dermaplaning de huid tot 60% meer werkstoffen opneemt? Het effect van alle aanvullende behandelingen en producten welke je thuis gebruikt zal nog mooier zijn.

Make-up

Op zoek naar een make-up welke je huid laat ademen en een mooie dekking geeft?

De minerale make-up van Reviderm is gebaseerd op huidverzorging. Deze vooruitstrevende cosmetica zorgt voor een vlekkeloze en egale huid. Hiernaast voelt de minerale make-up van Reviderm licht aan op de huid, zorgt deze make-up dat de huid kan blijven ademen en creëert deze make-up een zachte subtiele look.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Reviderm sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in de producten? Vraag ernaar tijdens je behandeling in de salon of bestel via whatsapp: 06-44181381 of email: info@skinessentials.nl.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.