Home Permanente Make-up Huidverbetering Dermaplaning Wenkbrauwstyling Lash lifting Fine line tattoo's De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Kennismakingsbehandeling

Kom jij voor de eerste keer in de salon? Dan doorlopen we samen eerst een intake. Tijdens de intake worden jouw wensen en huiddoelen besproken. Aan de hand hiervan wordt er een intakeformulier ingevuld.

Voor de start van de behandeling wordt er een huidanalyse uitgevoerd waarop de behandeling wordt afgestemd, denk hierbij aan jouw huidtype en huidconditie. Aan het einde van de gelaatsbehandeling ontvang je advies over ondersteunende huidverzorgingsproducten voor thuis.

Een complete aanpak is waar Skin Essentials voor staat. Huidverbetering in combinatie met de juiste producten voor thuis zodat jij het beste resultaat behaald.

Huidverbetering

De huidverbeterende behandelingen bij Skin Essentials bieden een totaalconcept om jouw huid in balans te brengen. De producten welke bij de behandelingen gebruikt worden bestaan uit hoogwaardig geraffineerde ingrediënten. Wat maakt de huidverbeterende behandelingen bij Skin Essentials dan zo bijzonder? Door pure actieve ingrediënten te gebruiken kan er op maat gewerkt worden. Zo wordt elke behandeling speciaal voor jou samengesteld. Samen brengen we jouw huid terug in balans en gaan we vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Het resultaat? Een gezonde en stralende huid.

Een nieuw concept

Bij Skin Essentials word er op maat gewerkt. Dit betekend dus dat er elke huidverbeterende behandeling opnieuw gekeken word naar waar jouw huid behoefte aan heeft.

Huidverbetering op maat betekend ook behandelingen op maat waarbij er de keuze is uit een 45 minuten huidverbeterende behandeling, 60 minuten huidverbeterende behandeling en 75 minuten huidverbeterende behandeling.
Samen kiezen wij waar jouw huid het meeste behoefte aan heeft en wat jouw doelen zijn.

Pure ingrediënten

Door tijdens de huidverbeterende behandelingen te werken met pure ingrediënten kan er in de salon op maat gewerkt worden. Zo word er bijvoorbeeld bij de massage gekozen voor een olie welke huidverbeterend werkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aansluitende huidolie voor een vochtarme huid of een huidolie gericht op anti-aging. Nog een mooi voorbeeld zijn de maskers waar mee gewerkt word. Aan de hand van jouw huidtype word er een masker op maat gemaakt door diverse kleisoorten en puur hoogwaardig geraffineerde oliën op maat te mengen.

Peelings

Heeft jouw huid net wat meer behoefte aan vernieuwing. Of stoor je je aan die grove poriën, vale huid, littekens of acne. Samen kijken wij dan naar een huidverbeterende behandeling welke past bij jouw huid en wensen.

Kruidenpeeling

De kruidenpeeling ook wel biopeeling gemoemd is een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen welke in de huid gemasseerd worden. Deze mix van kruiden, algen en zeewier zetten de huid aan tot regeneratie, de huid gaat zich na de peeling van binnenuit herstellen. Met een zachtere, gladdere, frissere vernieuwde huid als resultaat.

Dermaplaning

Wil jij een stralende en gladde huid met een mooie glow? Dan is Dermaplaning misschien wel iets voor jou.

Dermaplaning is een huidverbeterende behandeling welke voor een stralende, frisse en egale huid zorgt. Wist je dat na dermaplaning de huid tot 60% meer werkstoffen opneemt? Het effect van alle aanvullende behandelingen en producten welke je thuis gebruikt zal nog mooier zijn.

Make-up

Op zoek naar een make-up welke je huid laat ademen en een mooie dekking geeft?

De minerale make-up van Reviderm is gebaseerd op huidverzorging. Deze vooruitstrevende cosmetica zorgt voor een vlekkeloze en egale huid. Hiernaast voelt de minerale make-up van Reviderm licht aan op de huid, zorgt deze make-up dat de huid kan blijven ademen en creëert deze make-up een zachte subtiele look.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Reviderm en Skin Rebel Pro sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in een van de producten? Bestel ze in de Webshop.
Klik op de foto voor meer informatie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.