Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers Visagie Tattoo's De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Wat is de Peeling Treatment?

De Peeling Treatment is de nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. De Peeling Treatment is ontwikkeld om een diepgaande, intensieve peeling te ondergaan, die vergelijkbaar is met een peeling behandelingen die uitgevoerd wordt in medische klinieken.

De Peeling Treatment is een veilige en pijnloze behandeling die voor bijna elk huidtype geschikt is. De huid is na de behandeling stralend, glad, fris en zal meer profijt hebben van de dagelijkse verzorging.

Wanneer een Peeling Treatment?

Een Peeling Treatment wordt aanbevolen bij:
• vette huid met (zeer) grove poriën
• preventief tegen huidveroudering
• de zeer verhoornde huid, vale teint
• huid met acne littekens
• huid met onzuiverheden
• huid met pigmentvlekken
• voor iedereen die wel een oppepper kan gebruiken.

Contra indicaties:
• actieve acne
• een zeer gevoelige huid

Hoe ziet een Peeling Treatment eruit?

Tijdens de Peeling Treatment maken we gebruik van 5 verschillende peelingtechnieken in een behandeling. De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook het vergroten van de opnamecapaciteit en voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft.

Hiernaast wordt er tijdens de behandeling ook gewerkt met de ultrasonic van Skeyndor. Deze techniek combineerd mechanische en electrische trillingen met een frequentie van 25.000 trillingen per seconde. Dit ultrasound geluid dringt de huid binnen en zorgt ervoor dat de huid diepgaand gemasseerd en gereinigd wordt. Hierdoor worden ook de dieperliggende cellen gestimuleerd.

Hoe vaak een Peeling Treatment?

De Peeling Treatment is de perfecte behandeling voor elke huid om gedurende het jaar een aantal keren toe te passen. Denk hierbij aan het wisselen van de seizoenen of als je een periode hebt dat je je huid wat meer belast hebt dan normaal.

Hiernaast kan de Peeling Treatment ook in kuurverband toegepast worden bij het verhelpen van een aantal indicaties zoals pigmentvlekken, littekens veroorzaakt door acne, onzuiverheden, een verhoornde huid en een huid met grove poriën. Doorgaans wordt dan een kuur van 3 behandelingen aangeraden met een interval van 2 weken tussen de behandelingen.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Skin Rebel Pro sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in een van de producten? Bestel ze in de Webshop.
Klik op de foto voor meer informatie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.